AGENDA

Leden van Netwerk578 krijgen voor iedere bijeenkomst via de nieuwsbrief een uitnodiging toegestuurd met een aanmeldknop. 

Na aanmelding krijg je via de mail alle benodigde informatie over de betreffende bijeenkomst  toegestuurd.

Bijeenkomsten uit het verleden

Donderdag 07/12 – Wet DBA zorgt voor onrust onder zzp’ers

Netwerkdiner met aansluitend een praktische bijeenkomst over juridische en fiscale actualiteiten

De laatste bijeenkomst van Netwerk578 wordt met recht een uitsmijter! We starten de avond namelijk met een diner bij VanOuds (voor leden gratis!). Tijdens dit diner gaan we oefenen met pitchen. Naar aanleiding van een eerdere bijeenkomst doen we dat d.m.v. storytelling.

Daarna geven we twee sprekers het woord: Koen Horstman van ECHT advocatuur en Corne van Erkelens van Van Erkelens accountants en belastingadviseurs praten ons aan de hand van praktijkvoorbeelden bij over alle komende ontwikkelingen die voor zzp’ers van belang zijn. Tevoren ingediende vragen worden meegenomen in de presentatie. Maar natuurlijk is er ook tijdens de bijeenkomst volop gelegenheid tot het stellen voor vragen!

Voorbeelden van onderwerpen die aan de orde kunnen komen: De verzekeringsplicht tegen arbeidsongeschiktheid moet nog door de 1e en 2e kamer, maar wat betekent het als deze plicht er komt? De wet DBA zorgt voor veel onrust en onzekerheid bij zzp’ers en hun opdrachtgevers, hoe kunnen we hier het beste mee omgaan? De wet DSA komt er aan (feb 2024), wat betekent dit voor ons als we online willen adverteren?  De zelfstandigenaftrek gaat omlaag en de FOR verdwijnt, wat kunnen we nu nog doen om deze te benutten?

Door de val van het kabinet is nog veel onduidelijk. Koen en Corne proberen tijdens deze avond zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen en geven tips over wat je in (de aangifte van) 2023 nog op kunt pakken.

 

 

 

Maandag 27/11 – Online bijeenkomst sales en marketing

Storytelling en sales, een gouden combinatie!

Al eerder gaf Stefan Renkema, hoofddocent Sales & Marketing bij de HAN University of Applied Sciences, auteur van diverse salesboeken en eigenaar van Tafelgasten.com, een online presentatie voor Netwerk578. Daar waren de leden zo enthousiast over, dat we hem vroegen om een vervolg. Dat vervolg komt er op 27 november in de vorm van een online bijeenkomst over storytelling.

Waarom storytelling? Verhalen worden gemakkelijker en beter onthouden dan feiten. Bovendien roepen ze emoties op en worden ze gemakkelijk doorverteld. Wanneer je de kunst van het vertellen van verhalen beheerst, heb je een unieke mogelijkheid in handen om je op een positieve manier te onderscheiden van je concurrenten.

Aan de hand van veel voorbeelden uit de praktijk leer je hoe verhalen werken in ons brein. Daarnaast leer je werken met metaforen en weet na je deze bijeenkomst ook hoe je de kracht van goed gekozen woorden kunt benutten in je eigen verhaal.

Mis deze kans niet!

Maandag 23/10 – De taal van kleur

Kleren maken de man of vrouw

De kleur van kleding roept een bepaalde emotionele reactie op, het is een van de krachtigste vormen van communicatie. Wanneer je een bepaalde kleur graag draagt of ziet, zegt dat iets over jou. Maar draagt deze kleur ook bij aan je zakelijk succes?

Wat kleuren communiceren en welke betekenissen gelinkt worden aan bepaalde kleuren, vertelt ons lid Debby Schoenaker ons vanavond. Welke kleur past bij jou, bij je bedrijf en bij je doelgroep? Welke eerste indruk wil jij achterlaten?

Donderdag 22/06 – Netwerken met high tea

Op deze laatste Netwerk578-dag voor de zomervakantie staat er een ouderwetse netwerkbijeenkomst op het programma!

En niet zomaar een netwerkbijeenkomst: er staat een heerlijke high tea op ons te wachten! Zo komen we alvast een beetje in vakantiestemming….

Fifty8 in Vaassen reserveert het hele Taartcafe voor ons waardoor we letterlijk en figuurlijk alle ruimte hebben om bij te kletsen en ons tegoed te doen aan allerlei lekkernijen zoals taart, quiche en broodjes. Er is onbeperkt koffie en thee.

PS: voor deze bijeenkomst wordt een eigen bijdrage van 10 euro p.p. gevraagd. De rest van de kosten komen voor rekening van Netwerk578.

 

 

 

Woensdag 03/05 – Wildplukwandeling met De Wilde School

Hoe leuk is het om te weten welk ‘onkruid’ lekker smaakt en ook nog eens heel gezond is! Marin Leus van De Wilde School in Wapenveld vertelt ons er alles over.

We starten de avond onder het genot van een kop koffie/thee met (natuurlijk!) een wildplukhapje. Daarna zal Marin ons iets vertellen over haar bedrijf en over hoe ze op het wildplukken gekomen is.

Na een korte toelichting over wat wildplukken inhoudt en hoe je dit zelf kunt doen, gaan we het voedselbos in voor een wildplukwandeling.

 

Maandag 27/03 – Online bijeenkomst sales en marketing

Ben jij als ondernemer op zoek naar praktische handvatten waarmee je mensen makkelijker ‘mee’ kan krijgen?

Wanneer je weet welke psychologische knoppen een rol spelen in het hoofd van mensen, dus ook van jouw (potentiele) klanten, dan kun je – door aan die knoppen te draaien – invloed uitoefenen op hun keuzes. Op een “ja” of een “nee” op je aanbod.

Onze spreker van vanavond is Stefan Renkema. Stefan is naast hoofddocent Sales & Marketing bij de HAN University of Applied Sciences, auteur van diverse salesboeken en eigenaar van Tafelgasten.com, ook een ervaren trainer en sales professional.

Verwacht van Stefan geen les, training of boek met verkoop’trucjes’. In de visie van Stefan zijn empathie, creativiteit en doorzettingsvermogen cruciaal om als ondernemer waarde te creëren.

Netwerk578 biedt jou de geweldige kans om een mooie inspirerende training van Stefan mee te maken. Trainingen waarover de recensies alom lovend zijn. Mis deze kans dus niet!

Dinsdag 14/02 – Live bijeenkomst met energiecoach

Als zzp’ers werken we vaak vanuit huis. Dat huis moet dus verwarmd worden. En dat is voor veel zzp’ers wel een issue op dit moment….

Dus hebben we voor 14 februari een energiecoach uitgenodigd die vanuit de praktijk kan vertellen wat hij tegenkomt aan energie-besparingsmogelijkheden. Tips die verder gaan dan de thermostaat lager, een dekentje, etc. Doe er je voordeel mee!

Maandag 12/12 – Stadswandeling hanzestad Deventer

We sluiten het jaar af met een fantastische stadwandeling in de eeuwenoude hanzestad Deventer. We maken kennis met de middeleeuwse straatjes, schilderachtige pleinen en monumentale koopmanshuizen. Op 10 en 11 december vindt in Deventer het beroemde Dickensfestival plaats, wat betekent dat op 12 december de stad nog prachtig versierd is met kerstgroen en feestelijke verlichting. Na de wandeling strijken we met wie dat wil neer op een gezellig verwarmd terras aan de Brink om nader met elkaar kennis te maken en bij te praten. Een betere manier om de feestelijke decembermaand in te luiden is er toch niet?

 

Maandag 14/11 – Profit first, wat betekent dat?

Voor veel ondernemers is dit herkenbaar:

Je werkt hard, je krijgt geld op de bank en aan het eind van de maand heb je geen idee waar het geld gebleven is.

Je weet niet hoeveel je moet reserveren voor de inkomstenbelasting en/of hoeveel salaris je jezelf uit kunt keren.

En de winst onder aan de streep in je boekhouding zie je nergens terug.

 

Hoe dat met de “Profit First”-methode ook anders kan vertelt Netwerk578-lid Lissa Agema ons vanavond.

 

Maandag 10/10 – Offertes uitbrengen, hoe vergroot je de kans op succes?

Na een aantal live bijeenkomsten, is er vanavond weer een online bijeenkomst. We delen onze ervaringen over het uitbrengen van offertes.

Hoe maak je eigenlijk een goede offerte? Hoeveel % van onze offertes genereert een opdracht? Wat kun je leren van succesvolle en mislukte offertes?
Veel leden van Netwerk578 zijn dienstverlener. Dat maakt het voor de opdrachtgever moeilijk te vergelijken. Hoe breng jij je diensten goed over de bühne?
Een groot of ingewikkeld project verkopen? Dan verwacht jouw klant waarschijnlijk een uitgebreide, gespecificeerde offerte. Dat kost veel tijd. Breng je die tijd wel of niet in rekening?
En als de offerte de deur uit is: wanneer is het dan het moment om de deal sluiten, bel of mail je de potentiele klant, of wacht je liever even af?

Kortom, het belooft een interessante avond te worden, waar we veel kunnen leren van elkaars ervaringen!

Maandag 12/09 – Lachen is gezond!

Heb jij eigenlijk al gelachen vandaag? Vanavond gaan we iets doen wat 99% van ons verleerd is na de kindertijd. We verklappen nog niets, maar na deze avond voel je je gegarandeerd ontspannen, vrolijk en energiek!

Omdat het weer kan na alle coronamaatregelen, combineren we tijdens deze eerste live bijeenkomst na de zomer kennis opdoen met netwerken.

Maandag 13/06 – Op stap met de schaapherder

Let op: deze bijeenkomst begint op een vroeger tijdstip dan normaal!

Onderdeel van Netwerk578 is om af en toe ook gezamenlijk iets te doen wat niet direct met je werk te maken heeft. Komende zomer organiseren we daarom een unieke excursie met een bezoek aan schaapherder Lammert Niesing. In de buitenlucht en in de nabijheid van de schaapskudde zal hij ons uitleggen wat het werk van een schaapherder in houdt. Daarnaast zal hij iets vertellen over natuurgebied de Renderklippen, waar hij dagelijks met zijn kudde rond loopt. Lammert zal ons ons om 16:00 uur ontvangen bij de Schaapskooi. De excursie duurt tot ca 17 uur. Omdat de schaapskudde alleen in stand gehouden kan worden door subsidies en giften, vragen we van jullie een bijdrage van € 10,- voor deelname aan deze excursie.

Nadat we afscheid genomen hebben van Lammert, gaan we (voor wie dat wil en voor eigen rekening) gezellig eten in de Ossenstal, het vermaarde pannenkoekenrestaurant in de bossen van Epe. Waar je overigens ook andere dingen kunt eten dan pannenkoeken. Voor wie het nog niet weet: het restaurant is gelegen op een prachtige locatie. De liefhebbers kunnen daarna dus nog een wandeling maken of gezellig napraten op het bosterras.

Maandag 09/05 – ICT oplossingen voor zzp’ers

Als zelfstandig ondernemers hebben we allemaal op een of andere manier te maken met ICT, maar voor de meeste van ons het is niet onze kernactiviteit. Marcel Langevoort gaat ons meenemen in de mogelijkheden die er zijn, en waar je allemaal aan kunt en zou moeten denken op het gebied van ICT. In een interactieve setting gaan we kijken welke systemen en programma’s we nu gebruiken en welke oplossingen er beschikbaar zijn om het werk als ZZP-er te ondersteunen. Marcel is ondernemer in IT, met verschillende bedrijven. Zijn onderneming 2ICT ondersteunt het MKB met het maken van de juiste ICT keuzes op het vlak van IT beheer, IT security, IT advies en cloud oplossingen. Neem gerust een kijkje op zijn website!

Maandag 11/04 – Intervisie over verdienmodellen 11 april

Iedere ondernemer werkt bewust of onbewust met een bepaalde manier van geld verdienen, ook wel verdienmodel(len) genoemd. In de informatiesessie van maart hebben we kennis gemaakt met verschillende mogelijke werkwijzen die je kunt inzetten om jouw ondernemersdoelen te bereiken. Tijdens deze netwerksessie delen we met elkaar wat we hebben meegenomen vanuit die informatiesessie. We dagen elkaar uit door ook eens een ander mogelijk verdienmodel voor jouw business door te spreken dan je nu gebruikt. En we helpen elkaar bij het vaststellen van concrete acties om jouw basisconcept van geld verdienen bewuster toe te passen en verder te ontwikkelen.
PS: voor deelname aan deze netwerksessie is het niet nodig dat je de informatiebijeenkomst van maart bijgewoond hebt.

Maandag 14/03 – Denk na over je bedrijfsmodel

Tijdens deze kennissessie neemt Ivar van Asten ons mee in de wereld van verdienmodellen. Een verdienmodel is de manier waarop je als ondernemer je geld verdient. Voorbeelden van verdienmodellen zijn: de verkoop van goederen; uurtje, factuurtje; abonnementenmodel of het servicemodel. Aan de hand van je eigen ondernemers doelen gaan we kijken met welk(e) verdienmodel(len) je deze nu realiseert en welke alternatieve mogelijkheden er zijn om je doelen te bereiken. Samen gaan we kijken of we onze doelen scherp hebben en ook de methode om daar te komen. Doe mee en laat je inspireren!

Ivar van Asten onderneemt sinds 2005 en begeleidt ondernemers bij hun start, groei en internationalisering. Daarnaast ondersteunt hij studenten van de HAN in het afstuderen op hun eigen onderneming en coacht hij ook teams, managers en bestuurders. Ondernemers komen vaak bij Ivar als zij willen veranderen (starten en groeien is ook veranderen) en daarbij een eerlijk en deskundig klankbord willen met een nuttig netwerk. Ga naar de website.

Maandag 14/02 – Wie is je ideale klant?

Op je website, op social media, in blogs, overal praat je tegen potentiele klanten. Maar wie zijn zij? En wie van hen is je ideale klant? Hoe beter je voor ogen hebt wie je ideale klant is, hoe beter je je teksten en foto’s aan kunt laten sluiten bij zijn of haar belevingswereld. Tijdens deze avond gaan we in duo’s deze wensklant concreet maken. Zodat je daarna doel(groep)gerichte netwerk- en communicatie activiteiten kunt bedenken.

Maandag 10/01 – Waarom werken met zzp’ers

Verschillende type klanten van de netwerk deelnemers zullen ons vertellen waarom zij met zzp’ers werken, wat de voor- en nadelen zijn, hoe zij de geschikte persoon zoeken, welke contractvorm ze verkiezen, etc.

Maandag 20/12 – feedback op elkaars LI-profiel

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 06/12 – zoekvraag

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 22/11 – AVG

De AVG is al weer een tijdje van kracht. Toch bleek het onderwerp privacy en gegevensbescherming binnen de leden van Netwerk578 de nodige vragen op te roepen. Hoe staat het eigenlijk met de e-privacy verordening? Moet ik nu de cookiebar op mijn website al aanpassen of kan ik beter wachten tot die verordening er is om dubbel werk te voorkomen? En wat nu het Hof van Justitie van de EU het EU-VS privacy shield ongeldig heeft verklaard? Mag je nu nog wel met Mailchimp werken bijvoorbeeld? Zomaar wat vragen die leven. Johan van de Worp van Lexman Advocaten geeft praktische tips over hoe te voldoen aan de regels rond privacy en informatiebeveiliging.
Ga naar de website

Maandag 18/10 – Digitale nieuwsbrief

Veel van ons versturen een digitale nieuwsbrief. Maar hoe laat je die opvallen? Een nieuwsbrief is het middel bij uitstek om bestaande klanten aan je te binden. Het bereik is groot en de kosten zijn laag. Juist daarom is de nieuwsbrief een populair communicatiemiddel. En is de concurrentie in de inbox dus moordend. Hoe laat je jouw nieuwsbrief opvallen? Hoe verhoog je het aantal opens en clicks? Eric van de Lisdonk van Mailmaster geeft tips en tricks tijdens de kennissessie “Kampioen van de inbox”.
Ga naar de website

Maandag 04/10 – Hoe kom ik in de pers?

Hoe kom ik in de pers? Linda Graanoogst werkte jarenlang als journalist. Schreef meer dan 4500 persberichten. Waarbij het altijd gaat om storytelling. Om hoe je jouw verhaal op een authentieke manier brengt, met nieuwswaardigheid. Linda wordt inmiddels gezien als publiciteitsexpert. Ze leert haar klanten hoe het journalistieke spel werkt, hoe je door met en op je gemak in het nieuws te komen, je naamsbekendheid vergroot. Ga naar de website

Maandag 20/09 – Kletspot

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 06/09 – De optimale planning

Na de zomervakantie gaan we van start met een onderwerp dat velen van ons na aan het hart ligt. Is ook jouw werkdag altijd te kort en je takenlijst te lang? Annemiek Tigchelaar biedt handvatten voor een optimale planning. Zodat je grip krijgt op je tijd en je de dag optimaal leert in te richten. Zodat je vanuit rust en met meer concentratie je werk als ondernemer kunt doen. Helaas kun je niet meer uren in een dag toveren, maar met haar tips krijg je wel meer gedaan!
Ga naar de website

Maandag 16/08 – Ervaringen uitwisselen over planning

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 19/07 – Buyer persona

De initiatiefnemers van de NOA, Imre en Michiel, vertellen jullie in deze sessie meer over het kiezen van een doelgroep en hoe je daar door middel van een zogenaamde “buyer persona” een gezicht aan geeft. Zodat je veel makkelijker bij je ideale klant passende content bedenkt. Uit onderzoek blijkt dat een marketingstrategie met buyer persona’s 124% meer rendement oplevert….

Op deze manier laten ze jullie een stukje proeven uit hun ondernemersprogramma voor jongeren tussen de 17 en 24 jaar. Een programma van 4 maanden waar deze jongeren met praktische DOEN’s hun eigen bedrijf starten. Het is opvallend dat kinderen van ondernemers zelf ook vaak het ondernemerspad kiezen. Misschien ook jullie kinderen? Meer informatie over de NOA vind je op de website

Maandag 21/06 – Diverse stakeholders te gast

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 07/06 – Pinterest

Als ondernemer wil je het maximale uit je marketingactiviteiten halen. Een van de middelen om verbinding te leggen met je doelgroep is het bij ondernemers nog niet zo bekende Pinterest. Een platform wat zorgt voor groei van naamsbekendsheid, een hogere positie in Google, meer verkeer naar je website en dus een hogere omzet. Maarten Bierman van Pinfluencers laat ons zien hoe het werkt. Hoe zet je een goed ingericht zakelijk Pinterest account op? Welke content plaats je wel en welke niet? Met een goed opgezette Pinterest campagne boek je snel goede resultaten.
Ga naar de website

Maandag 03/05 – Natuurwandeling

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 19/04 – AVG

De AVG is al weer een tijdje van kracht. Toch bleek het onderwerp privacy en gegevensbescherming binnen de leden van Netwerk578 de nodige vragen op te roepen. Hoe staat het eigenlijk met de e-privacy verordening? Moet ik nu de cookiebar op mijn website al aanpassen of kan ik beter wachten tot die verordening er is om dubbel werk te voorkomen? En wat nu het Hof van Justitie van de EU het EU-VS privacy shield ongeldig heeft verklaard? Mag je nu nog wel met Mailchimp werken bijvoorbeeld? Zomaar wat vragen die leven. Johan van de Worp van Lexman Advocaten geeft praktische tips over hoe te voldoen aan de regels rond privacy en informatiebeveiliging. Deze bijeenkomst is vervallen en verzet naar 22 november.
Ga naar de website

Maandag 12/04 – Ervaringen delen over SEO

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 22/03 – Lastige klanten

Lastige klanten, wie kent ze niet? In theorie is het niet zo moeilijk om daar mee om te gaan, maar de praktijk is vaak weerbarstig. Wanda Everts weet als geen ander hoe hier mee om te gaan. Met ervaring als o.a. jurist/rechter, registermediator, coach/counselor en schrijver van het boek “Van conflict naar kans” weet ze hoe de hazen lopen. Wil je weten waarom gesprekken met sommige mensen zo makkelijk gaan en met anderen juist helemaal niet? Zorg dan dat je erbij bent de 22e!
Ga naar de website

Maandag 08/03 – Waar ben je mee bezig, wat heb je nodig?

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 22/02 – Algemene voorwaarden

Vanavond geeft Mehmet Sakarya van ECHT advocatuur antwoord op de vragen die er leven over algemene voorwaarden. Deze vragen worden vooraf geïnventariseerd. Wat kun je allemaal regelen in de algemene voorwaarden? Wat is “redelijk”? Wanneer en hoe ‘overhandigen’? Ik lever aan zowel consumenten als bedrijven, maakt dat uit? Moet ik ze deponeren bij de KvK, ook al komen ze van de branche-organisatie? Zomaar wat onderwerpen die aan de orde zullen komen.
Ga naar de website

Maandag 08/02 – Ervaringen met vloggen

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 25/01 – Strategisch inzetten van LinkedIn

Je hebt je LinkedIn profiel ingevuld. Maar dan? Hoe zet je LinkedIn strategisch in bij het netwerken? Hoe kun je stoppen met verkopen en beginnen met gekocht worden? Vanavond gaan we o.l.v. Mark Reinders van netwerken.nl aan de slag met het in kaart brengen van je netwerk en het netwerk van je doelgroep via LinkedIn. Ga naar de website

Maandag 11/01 – Pubquiz als nieuwjaarsbijeenkomst

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 14/12 – Herre Zonderland

Hoe blijf je met de Coronakilo’s erbij en met kerst in het vooruitzicht op gezond gewicht? Hoe haal je het beste uit jezelf? Hoe blijf je vitaal? Zodat je sneller herstelt van een evt. besmetting met het Coronavirus en je bedrijf weer snel up-and-running is? In samenwerking met JOGG Epe / Heel Epe beweegt en KoppelSWOE verzorgt Herre Zonderland een online lezing over een gezonde leefstijl en energiemanagement. Iedereen snapt dat goed slapen, gezond eten en voldoende bewegen goed voor ons is. Een goede balans tussen hard werken en hard rusten is belangrijk. Maar hoe zet je dit voornemen om in daden? Wat ga je doen en wat ga je laten? Vooraf aanmelden is dit keer vereist.
Ga naar de website

Maandag 30/11 – AOV, broodfonds of nog iets anders?

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 16/11 – Jos Burgers

Vanavond verzorgt Jos Burgers, een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland, een webinar voor de BGE en dus ook voor ons. Hij geeft praktische adviezen hoe je in uitdagende tijden klanten aan je kunt binden en hoe je aan nieuwe klanten kunt komen. Zonder daarbij gelijk naar het prijswapen te grijpen. Niet voor niets is Jos Burgers volgens Managementboek.nl de bestverkopende managementauteur van Nederland. De titels van zijn boeken zeggen genoeg over zijn aanpak: “klanten zijn eigenlijk net mensen”, “De wet van Snuf”, “Geef nooit korting” en net verschenen: “Wacht niet op de wind, ga roeien!”. Mis deze unieke kans niet! Vooraf aanmelden is dit keer vereist. Uiterste aanmelddatum 13 november.
Ga naar de website

Maandag 02/11 – Vraag en aanbod

Onderwerp nader te bepalen.

Dinsdag 20/10 – Google in bedrijf voor locale vindbaarheid

De kans is groot dat als je een bepaald bedrijf zoekt, je in de rechterkolom naast de Google zoekresultaten begint. Of je kijkt op Google maps welk bedrijf er in de buurt zit, checkt de foto’s en de reviews en neemt contact op via het telefoonnummer dat daar vermeld staat. Dit zijn allemaal zaken die je regelt via Google in Bedrijf. Almar Hijlkema heeft zich gespecialiseerd in deze gratis tool. Verwacht geen moeilijk technisch verhaal, maar praktische en direct bruikbare tips om je (lokale) zichtbaarheid te verbeteren.
Ga naar de website

Maandag 05/10 – Zoekwoorden in Google

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 21/09 – Google analytics en Google search console

Extra ingelaste bijeenkomst! De presentatie die Erik van Doorne op 24/8 gaf over SEO, werd zo goed ontvangen dat hij nog een keer terug komt! Dit keer vertelt hij ons hoe we alle statistieken in Google Analytics en de Google Search Console moeten interpreteren. En wat we vervolgens met die cijfers kunnen om de vindbaarheid van onze website te verbeteren.
Ga naar de website

Maandag 21/09 – Hoe krijg je mond-tot-mond reclame

Hoe kom jij aan je klanten? Vaak is het antwoord hierop: “Via mond-tot-mond reclame“. Maar die reclame krijg je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Wat je ervoor moet doen om deze gratis reclame ook voor jou te laten werken, vertelt Lous van Haarst ons vanavond.
Ga naar de website

Dinsdag 08/09 – Wandelen met de boswachter

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 24/08 – SEO optimalisatie

Een veel gehoorde opmerking binnen Netwerk578 is: “Marketing vind ik moeilijk, ik heb er niks mee”. We hadden daarom al meerdere online workshops over marketing op het programma staan. Vandaag vertelt Erik van Doorne hoe we beter vindbaar worden in Google d.m.v. SEO-optimalisatie.
Ga naar de website

Dinsdag 28/07 – Optimaliseer je LinkedIn profiel

Er kwam een vraag uit het netwerk over LinkedIn. Dan regelen we daar toch een spreker voor ? ? Anouk Mandemaker vertelt ons de ins en outs over LinkedIn vanavond!
Ga naar de website

Maandag 13/07 – Elkaars pitch

Onderwerp nader te bepalen.

Donderdag 02/07 – Steven Covey’s 7 habits

Wie kent het niet? Het boek “The seven habits of highly effective people” van Steven Covey. Al tientallen jaren een bestseller. En laten we nu iemand van Franklin Covey in ons midden hebben! Zij geeft vanavond een webinar waar we ons verdere ondernemersleven plezier van gaan hebben.
Ik spreek uit ervaring ;-).
Ga naar de website

Donderdag 18/06 – Graphic recording

We gaan aan de slag met Graphic recording en Sketchnotes. Soms kun je complexe zaken niet goed in woorden overbrengen. Met beelden lukt dat wel. Vandaag doen we dit met cartoonachtige tekeningen. Je leert een visuele samenvatting te maken van een vergadering en/of op een andere en vernieuwende manier zichtbaar te worden voor je (potentiele) klant.
Ga naar de website

Donderdag 11/06 – Bedrijfsdoel visualiseren

Onderwerp nader te bepalen.

Donderdag 04/06 – Informatiebeveiliging

Hoe om te gaan met informatiebeveiliging tijdens een crisis? Is de kennis die in het hoofd zit van een door Corona gevelde medewerker ergens beschikbaar? Hoe veilig zijn video-vergaderingen? Michiel Benda van Omni-U geeft tips. Ga naar de website

Woensdag 27/05 – Kennismaken met de ondernemer

Onderwerp nader te bepalen.

Woensdag 20/05 – Update steunmaatregelen Corona

Financiële tips m.b.t. liquiditeit. Update over het 1e pakket aan steunmaatregelen en toelichting op het 2e pakket (voor zover al bekend). Mogelijkheden voor belastinguitstel, uitstel van aflossingen, financieringsmogelijkheden, etc. Deze sessie wordt verzorgd door Corne van Erkelens. Ga naar de website

Donderdag 14/05 – Zoekvraag

Onderwerp nader te bepalen.

Donderdag 07/05 – Meer conversie op je website

Welke simpele aanpassingen zorgen ervoor dat de conversie op je website omhoog gaat en je dus meer klanten en omzet krijgt? Liesbeth van Asselt van Webrendement geeft tips en trucs.
Ga naar de website

Donderdag 30/04 – Arbeidsrecht in tijden van Corona

Hoe regel je het met je personeel in deze tijd? Wat met vakantiedagen? Hoe regel je de re-integratie van een zieke medewerker nu? Mag ik de werktijden aanpassen? Echt Advocatuur vertelt ons de ins en outs.
Ga naar de website

Donderdag 30/04 – Kennismaken met het bedrijf

Onderwerp nader te bepalen.

Donderdag 23/04 – Vloggen als marketingtool

Hoe blijf je in de picture met vloggen? Deze sessie wordt verzorgd door Anita Janssen van abc-producties.
Ga naar de website

Dinsdag 21/04 – Financiele regelingen Corona

Welke financiële regelingen zijn er en hoe maak ik daar gebruik van? De sessie wordt verzorgd door de Gemeente Epe.
Ga naar de website