Als lid van Netwerk578 krijg je voor iedere netwerksessie via de nieuwsbrief een uitnodiging toegestuurd met een aanmeldknop. 

Na aanmelding krijg je via de mail alle benodigde informatie over de bijeenkomst toegestuurd. 

 
 

Agenda netwerksessies

Maandag 10/10/22: Offertes uitbrengen, hoe vergroot je de kans op succes?

Na een aantal live bijeenkomsten, is er vanavond weer een online bijeenkomst. We delen onze ervaringen over het uitbrengen van offertes.

Hoe maak je eigenlijk een goede offerte? Hoeveel % van onze offertes genereert een opdracht? Wat kun je leren van succesvolle en mislukte offertes?
Veel leden van Netwerk578 zijn dienstverlener. Dat maakt het voor de opdrachtgever moeilijk te vergelijken. Hoe breng jij je diensten goed over de bühne?
Een groot of ingewikkeld project verkopen? Dan verwacht jouw klant waarschijnlijk een uitgebreide, gespecificeerde offerte. Dat kost veel tijd. Breng je die tijd wel of niet in rekening?
En als de offerte de deur uit is: wanneer is het dan het moment om de deal sluiten, bel of mail je de potentiele klant, of wacht je liever even af?

Kortom, het belooft een interessante avond te worden, waar we veel kunnen leren van elkaars ervaringen!

Maandag 12/12/22: Stadswandeling hanzestad Deventer

We sluiten het jaar af met een fantastische stadwandeling in de eeuwenoude hanzestad Deventer. We maken kennis met de middeleeuwse straatjes, schilderachtige pleinen en monumentale koopmanshuizen. Op 10 en 11 december vindt in Deventer het beroemde Dickensfestival plaats, wat betekent dat op 12 december de stad nog prachtig versierd is met kerstgroen en feestelijke verlichting. Na de wandeling strijken we met wie dat wil neer op een gezellig verwarmd terras aan de Brink om nader met elkaar kennis te maken en bij te praten. Een betere manier om de feestelijke decembermaand in te luiden is er toch niet?

 

Onderwerpen eerdere netwerksessies

Maandag 13/06/22 – Op stap met de schaapherder

Let op: deze bijeenkomst begint op een vroeger tijdstip dan normaal!

Onderdeel van Netwerk578 is om af en toe ook gezamenlijk iets te doen wat niet direct met je werk te maken heeft. Komende zomer organiseren we daarom een unieke excursie met een bezoek aan schaapherder Lammert Niesing. In de buitenlucht en in de nabijheid van de schaapskudde zal hij ons uitleggen wat het werk van een schaapherder in houdt. Daarnaast zal hij iets vertellen over natuurgebied de Renderklippen, waar hij dagelijks met zijn kudde rond loopt. Lammert zal ons ons om 16:00 uur ontvangen bij de Schaapskooi. De excursie duurt tot ca 17 uur. Omdat de schaapskudde alleen in stand gehouden kan worden door subsidies en giften, vragen we van jullie een bijdrage van € 10,- voor deelname aan deze excursie.

Nadat we afscheid genomen hebben van Lammert, gaan we (voor wie dat wil en voor eigen rekening) gezellig eten in de Ossenstal, het vermaarde pannenkoekenrestaurant in de bossen van Epe. Waar je overigens ook andere dingen kunt eten dan pannenkoeken. Voor wie het nog niet weet: het restaurant is gelegen op een prachtige locatie. De liefhebbers kunnen daarna dus nog een wandeling maken of gezellig napraten op het bosterras.

Maandag 11/04/22 – Intervisie over verdienmodellen 11 april

Iedere ondernemer werkt bewust of onbewust met een bepaalde manier van geld verdienen, ook wel verdienmodel(len) genoemd. In de informatiesessie van maart hebben we kennis gemaakt met verschillende mogelijke werkwijzen die je kunt inzetten om jouw ondernemersdoelen te bereiken. Tijdens deze netwerksessie delen we met elkaar wat we hebben meegenomen vanuit die informatiesessie. We dagen elkaar uit door ook eens een ander mogelijk verdienmodel voor jouw business door te spreken dan je nu gebruikt. En we helpen elkaar bij het vaststellen van concrete acties om jouw basisconcept van geld verdienen bewuster toe te passen en verder te ontwikkelen.
PS: voor deelname aan deze netwerksessie is het niet nodig dat je de informatiebijeenkomst van maart bijgewoond hebt.

Maandag 14/02/22 – Wie is je ideale klant?

Op je website, op social media, in blogs, overal praat je tegen potentiele klanten. Maar wie zijn zij? En wie van hen is je ideale klant? Hoe beter je voor ogen hebt wie je ideale klant is, hoe beter je je teksten en foto’s aan kunt laten sluiten bij zijn of haar belevingswereld. Tijdens deze avond gaan we in duo’s deze wensklant concreet maken. Zodat je daarna doel(groep)gerichte netwerk- en communicatie activiteiten kunt bedenken.

Maandag 20/12/21 – feedback op elkaars LI-profiel

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 06/12/21 – zoekvraag

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 20/09/21 – Kletspot

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 16/08/21 – Ervaringen uitwisselen over planning

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 21/06/21 – Diverse stakeholders te gast

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 03/05/21 – Natuurwandeling

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 12/04/21 – Ervaringen delen over SEO

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 08/03/21 – Waar ben je mee bezig, wat heb je nodig?

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 08/02/21 – Ervaringen met vloggen

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 11/01/21 – Pubquiz als nieuwjaarsbijeenkomst

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 30/11/20 – AOV, broodfonds of nog iets anders?

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 02/11/20 – Vraag en aanbod

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 05/10/20 – Zoekwoorden in Google

Onderwerp nader te bepalen.

Dinsdag 08/09/20 – Wandelen met de boswachter

Onderwerp nader te bepalen.

Maandag 13/07/20 – Elkaars pitch

Onderwerp nader te bepalen.

Donderdag 11/06/20 – Bedrijfsdoel visualiseren

Onderwerp nader te bepalen.

Woensdag 27/05/20 – Kennismaken met de ondernemer

Onderwerp nader te bepalen.

Donderdag 14/05/20 – Zoekvraag

Onderwerp nader te bepalen.

Donderdag 30/04/20 – Kennismaken met het bedrijf

Onderwerp nader te bepalen.

Netwerk578 Bedrijvenkring Gemeente Epe BGE